The Whistleblower (2010), filme online HD, subtitrat in Romana

The Whistleblower (2010), filme online HD, subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din The Whistleblower (2010), filme online HD, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul The Whistleblower 2010 (Martor şi acuzator), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Whistleblower 2010 (Martor şi acuzator), film online HD, subtitrat în Română

Kathryn Bolkovac este ofiţer de poliţie din Lincoln, Nebraska, ce acceptă o ofertă de-a lucra împreună cu Poliţia Internaţională a Naţiunilor Unite în Bosnia şi Herţegovina de după război pentru o companie britanică numită Democra Security (un pseudonim pentru DynCorp Internaţional). După ce reuşeşte avocăţeşte să apere o femeie musulmană care a fost supusă abuzurilor domestice, Kathryn este pusă lidera iziei pentru probleme ale femeilor abuzate. Raya, o tânără ucrainiancă, şi prietena ei Luba, sunt vândute de o rudă unui grup de traficanţi de carne vie bosniac.

Raya reuşeşte să scape împreună cu Irka, o altă fată obligată să se prostitueze, şi apoi sunt trimise la un adăpost pentru femeile care au fost victime ale traficului de carne vie. În timp ce anchetează cazul lor, Kathryn dezvăluie o reţea de sclavie sexuală cu implicaţii inimaginabile, utilizat de oameni de rang înalt din toată lumea (inclusiv din America). Ea le convinge pe Raya şi Irka să depună mărturie la proces împotriva celor care le-au obligat să se prostitueze, garantându-le siguranţa.

Cu toate acestea, un oficial ignorant al Naţiunilor Unite o lasă pe Irka la graniţa dintre Bosnia şi Serbia atunci când aceasta nu poate să prezinte un paşaport. Un ofiţer corupt profită de ocazie şi îi anunţă pe traficanţi de toată situaţia şi aceştia o răpesc din nou pe Raya şi o torturează. Cu toate că este din nou salvată din pădure de către Kathryn, Irka este mult prea speriată pentru a mai continua cu procesul. Când supune atenţiei Naţiunilor Unite acest scandal, Kathryn descoperă că totul a fost muşamalizat pentru a proteja anumite contracte lucrative.

Urmăreşte online filmul The Whistleblower 2010 (Martor şi acuzator), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

The Whistleblower (2010), filme online HD, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !