A Separation 2011 , filme DVD online subtitrat în Română

A Separation 2011 , filme DVD online subtitrat în Română urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din A Separation 2011 , filme DVD online subtitrat în Română serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul A Separation 2011 (Jodaeiye Nader az Simin / Nader şi Simin, o despărţire), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

A Separation 2011 (Jodaeiye Nader az Simin / Nader şi Simin, o despărţire), film online DVDRip, subtitrat în Română

Nader şi Simin sunt căsătoriţi de 14 ani şi locuiesc împreună cu fiica lor în vârstă de 11 ani, Termeh, în Teheran. Familia aparţine clasei sociale medii din zona urbană şi cuplul este pe punctul de-a se despărţi. Simin doreşte să plece din ţară împreună cu Nader şi Termeh deoarece nu doreşte ca fiica lor să crească în condiţiile actuale cu stricteţile şi toate piedicile care se pun femeilor. Cu toate acestea, Nader nu este de acord cu soţia lui. El este îngrijorat în legătură cu bătrânul său tată care locuieşte cu familia şi suferă de Alzheimer. Atunci când Nader spune că nu vrea să plece din Iran, Simin completează actele pentru a orţa.

Problema este că tribunalul de familie consideră că aceste probleme pe care le întâmpină cuplul sunt insuficiente pentru a orţa şi îi refuză cererea Siminei. Simin îşi părăseşte soţul şi fiica, mutându-se înapoi cu părinţii ei. La recomandarea soţiei sale, Nader o angajează pe Razieh, o tânără femeie extrem de religioasă ce provine dintr-o suburbie săracă, pentru a avea grijă de fiica lor în timp ce el se află la serviciu. Razieh a aplicat la slujbă fără să-l consulte pe soţul ei temperamental, Hodjat, a cărui aprobare, conform tradiţiei, era necesară.

Razieh devine curând copleşită de muncă şi în special de îngrijirea tatălui lui Nader, care o solicită foarte tare din punct de vedere fizic şi emoţional. În prima zi de muncă, atunci când descoperă că bătrânul este desfrânat, ea telefonează la o linie religioasă pentru a întreba dacă este cumva un păcat să îl spele. Fiind asigurată că nu este niciun păcat, ea continuă cu slujba, dar mai târziu întâmpină greutăţi foarte mari şi din cauza faptului că este însărcinată.

Urmăreşte online filmul A Separation 2011 (Jodaeiye Nader az Simin / Nader şi Simin, o despărţire), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

A Separation 2011 , filme DVD online subtitrat în Română

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !