Atlas Shrugged: Part III 2014, filme online subtitrat in Romana

Atlas Shrugged: Part III 2014, filme online subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Atlas Shrugged: Part III 2014, filme online subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul Atlas Shrugged: Part III - Who Is John Galt? 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Atlas Shrugged: Part III – Who is John Galt? 2014, film online HD, subtitrat în Română

Proprietarul 20th Century Motor Company a decedat, iar copiii lui au preluat controlul asupra companiei, având un plan de-a o conduce într-un mod nou şi inovator: fiecare angajat să lucreze cât de mult poate, dar salariile pe care le vor primi vor fi „în funcţie de nevoile fiecăruia”. Un inginer de laborator pe nume John Galt nu este de acord cu această măsură şi îşi exprimă public dezacordul faţă de ea, spunând că asta înseamnă că „motorul lumii se va opri”.

12 ani mai târziu, economia se află pe un trend descendent periculos. Lipsurile au pus stăpânire pe toate categoriile sociale şi au obligat companiile aeriene să-şi oprească activitatea astfel că revin la putere căile feroviare; reglementările au condus la o adevărată catastrofă din punct de vedere financiar. Galt pare să se afle în spatele dispariţiei mai multor directori executivi şi experiţi de la erse companii importante, cea mai recentă fiind cea a lui Dagny Taggart.

Dagny se află în conducerea companiei Taggart Transcontinental, cea mai importantă şi influentă companie din domeniul transportului feroviar. Aceasta l-a urmărit pe Galt cu un avion privat care ulterior se prăbuşeşte cu ea. Dagny reuşeşte totuşi să ajungă la locaţia lui Galt, el fiind chiar cel care o salvează din epava avionului. El o ia pe Dagny şi se întâlnesc cu mai mulţi experţi despre care se credea că au dispărut, ei informând-o că se simţeau ca şi cum guvernul i-ar fi înrobit şi au hotărât să renunţe la locurile de muncă.

Urmăreşte online filmul Atlas Shrugged: Part III – Who Is John Galt? 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

Atlas Shrugged: Part III 2014, filme online subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !