Bedazzled – Pact cu diavolita 2000, filme online subtitrat in Romana

Bedazzled – Pact cu diavolita 2000, filme online subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Bedazzled – Pact cu diavolita 2000, filme online subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul Bedazzled - Pact cu diavoliţa 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Bedazzled – Pact cu diavoliţa 2000, film online HD, subtitrat în Română

La început, un simulator computerizat condus de Diavol analizează sufletele oamenilor pentru a determina slăbiciunile inizilor ca să exploateze şi să-i corupă. Programul ajunge la Elliot Richards (Brendan Fraser), un bărbat care are un loc de muncă deloc satisfăcător la o companie din San Francisco. El nu are niciun prieten, iar colegii de serviciu îl evită mereu. Lui îi place de colega de serviciu Alison Gardner (Frances O’Connor), dar nu are suficient curaj pentru a o invita în oraş.

După ce Elliot este iarăşi lăsat baltă de colegii de muncă la un bar în timp ce încerca să intre în vorbă cu Alison, el îşi spune în gând că ar face orice pentru a fi împreună cu Alison. În acel moment, Diavolul, sub forma unei frumoase femei (Elizabeth Hurley), îl aude pe acesta şi îi oferă îndeplinirea a şapte dorinţe în schimbul sufletului său. Drept test, el îşi doreşte un Big Mac şi o Cola. Diavolul îl duce la McDonald’s şi plasează comanda.

După ce îl duce pe Elliot la biroul ei, aflat într-un club de noapte din Oakland, Diavolul îl convinge pe acesta să semneze contractul şi să-i spună următoarele dorinţe pe care le vrea îndeplinite. Cu toate acestea, el nu ştie faptul că Diavolul va altera mereu dorinţele sale în aşa fel încât să adauge câte ceva ce el nu-şi doreşte. Elliot îşi doreşte să fie bogat şi puternic, iar Alison să-i fie soţie. Diavolul îl transformă într-un lord al drogurilor columbian a cărui soţie îl dispreţuieşte şi îl înşeală cu colegul său de muncă, Raoul. Când îi reproşează Diavolului acest lucru, el îi spune că nu a specificat faptul că vrea ca Alison să-l şi iubească.

Urmăreşte online filmul Bedazzled – Pact cu diavoliţa 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Bedazzled – Pact cu diavolita 2000, filme online subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !