Cars 3 – Masini 3 (2017), filme animate online subtitrat in Romana

Cars 3 – Masini 3 (2017), filme animate online subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Cars 3 – Masini 3 (2017), filme animate online subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul Cars 3 - Maşini 3 (2017), cu subtitrare în Română şi calitate TS

Cars 3 – Maşini 3 (2017), film online subtitrat în Română

Pe măsură ce sezonul Piston Cup progresează, Lightning McQueen, acum multiplu campion în această competiţie şi o adevărată legendă a curselor, se regăseşte pus în umbră de Jackson Storm, un începător arogant care aparţie unei noi generaţii de piloţi ce folosesc o tehnologie de ultimă oră pentru a-şi îmbunătăţi performanţele. Colegii veterani ai lui Lightning fie s-au retras din activitate, fie sunt traşi pe linie moartă de către sponsorii lor pentru a fi înlocuiţi de piloţii din noua generaţie.

El rămâne în urmă la ultima cursă a sezonului şi în timp ce încearcă să îi prindă el pierde controlul şi suferă un accident violent aproape fatal, care-l lasă grav rănit. Patru luni mai târziu, în timp ce se recuperează în Radiator Springs după accidentul violent, Lightning vede imaginile cu accidentul care i-a încheiat cariera răposatului său mentor, Doc Hudson. El îi spune iubitei sale, Sally Carrera, că nu vrea să fie forţat să se retragă precum a fost Doc şi hotărăşte să înceapă din nou antrenamentele pentru a reveni în competiţie.

Rusty şi Dusty, proprietarii echipei de curse a lui Lightning, îl trimit la un nou-deschis centru de curse, lucru care îl uimeşte. Când ajunge acolo, el află că echipa lui a fost vândută către un nou patron pe nume Sterling şi acesta îl pune să lucreze cu antrenorul Cruz Ramirez. Lightning în cele din urmă îşi pierde răbdarea şi se enevează pe metodele de lucru ale lui Cruz şi încearcă să folosească un simulator de curse de înaltă generaţie însă cauzează nişte daune severe la echipament.

Urmăreşte online filmul Cars 3 – Maşini 3 (2017), cu subtitrare în Română şi calitate TS.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Cars 3 – Masini 3 (2017), filme animate online subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !