Contratiempo 2016, filme online HD 720p, subtitrat in Romana

Contratiempo 2016, filme online HD 720p, subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Contratiempo 2016, filme online HD 720p, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmărește online filmul Contratiempo 2016 (The Invisible Guest), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Contratiempo 2016 (The Invisible Guest), film online HD subtitrat în Română

Adrián Doria, un tânăr om de afaceri atrăgător, este acuzat de uciderea unei amante de-a sa, frumoasa fotografă Laura Vidal. În încercarea de-a se apăra împotriva acestei acuzaţii pe care o consideră nedreaptă, el angajează un avocat pe nume Félix Leiva care solicită ajutorul unei alte avocate prestigioase pe nume Virginia Goodman. Adrián este pus sub arest la domiciliu, iar Virginia îl vizitează într-o seară sub pretextul că procurorul are un nou martor şi că judecătorul ar putea să susţină procesul în acea noapte.

Adrián îi povesteşte Virginiei cum el şi Laura au hotărât să-şi încheie aventura în urmă cu câteva luni. Cu toate acestea, ei au fost sunaţi de cineva care i-a şantajat să vină la un hotel din afara oraşului cu suma de 100.000 de euro. Când ajung acolo, cei doi realizează că totul este o capcană şi încearcă să plece, dar Adrián este lovit şi lăsat inconştient de către o persoană nevăzută. Când se trezeşte, el o găseşte pe Laura moartă în baie şi corpul îi este acoperit cu banii lui.

Poliţia ajunge la faţa locului şi găseşte uşa încuiată din interior, iar geamurile sunt, de asemenea, închise manual, ceea ce înseamnă că nu ar fi putut nimeni să intre şi să iasă neobservat. Aşa că Adrián este arestat şi acuzat de uciderea Laurei. Virginia scoate în evidenţă faptul că Adrián nu îi spune chiar întregul adevăr şi îl face pe acesta să-i povestească totul pentru a putea să îi construiască o apărare mai solidă care să-l scape de condamnare.

Urmărește online filmul Contratiempo 2016 (The Invisible Guest), cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Contratiempo 2016, filme online HD 720p, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !