Dalida (2016), filme online HD 720p, subtitrat in Romana

Dalida (2016), filme online HD 720p, subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Dalida (2016), filme online HD 720p, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul Dalida 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dalida 2016, film online HD subtitrat în Română

În anul 1967, Dalida merge la un hotel unde încearcă fără succes să se sinucidă. Grăbindu-se să ajungă la ea pentru a-i fi alături sunt fostul soţ, Lucien Morisse, fostul amant, Jean Sobieski şi fratele ei, Orlando. Cei trei bărbaţi povestesc câte o versiune diferită din viaţa şi personalitatea Dalidei. Aceasta a crescut fiind foarte pasionată de muzică, o pasiune dezvoltată mai ales de faptul că tatăl ei era un violonist priceput, dar s-a simţit mereu ca fiind urâtă din cauza ochelarilor mari pe care-i purta.

Ea a fost descoperită la Paris de către Lucien Morisse, un radio programator care ajunge să se îndrăgostească de ea şi îşi părăseşte soţia pentru ea. Dalida devine nemulţumită de Morisse atunci când trece în plan secund căsătoria şi conceperea unui copil pentru a se concentra mai mult pe clădirea carierei sale. Cu toate acestea, ea s-a căsătorit cu el, dar începe rapid o aventură amoroasă cu artistul Jean Sobieski.

În cele din urmă, ea îl părăseşte şi pe Sobieski pentru a se implica într-o altă aventură cu Luigi Tenco, un muzician temperamental. Luigi se sinucide după ce are o cădere nervoasă şi pleacă de pe scenă la o competiţie muzicală. Dalida îi găseşte cadvrul şi atât prieteni cât şi familia ei cred că acest lucru a contribuit decisiv la căderea ei mentală şi a condus-o către tentativa de suicid. Cu ajutorul fratelui ei, Dalida se recuperează şi începe să înregistreze noi melodii, găsindu-şi o nouă iubire.

Urmăreşte online filmul Dalida 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Dalida (2016), filme online HD 720p, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !