Dupa Dealuri, film romanesc online DVDRip

Dupa Dealuri, film romanesc online DVDRip urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Dupa Dealuri, film romanesc online DVDRip serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul românesc După Dealuri, la calitate DVDRip.

După Dealuri, film românesc online DVDRip

Filmul regizat de Cristian Mungiu spune o poveste ce se desfăşoară la o mânăstire izolată din România unde două vechi prietene – Alina şi Voichița – se reîntâlnesc după ce una dintre ele a petrecut câţiva ani în Germania, iar cealaltă s-a călugărit. Povestea lor de prietenie a început încă din copilărie, ambele fiind crescute într-un orfelinat, astfel că legătura dintre ele este una foarte strânsă.

Neînţelegerile dintre cele două femei încep atunci când Alina încearcă să o convingă pe Voichiţa să părăsească mănăstirea şi să se întoarcă cu ea în Germania. Voichița însă nu vrea s-o însoţească pe buna ei prietenă, fiindcă şi-a găsit refugiul în credinţă şi îi consideră pe preoţii şi călugăriţele de la mănăstire ca o familie.

Pusă în fața acestui refuz, Alina nu poate înţelege opţiunea Voichiţei, astfel că, în încercarea de a-şi recâştiga prietena, îl provoacă pe preot. După acest incident Alina este dusă la spital şi cei de la mănăstire încep să ia în calcul posibilitatea unei posesii demonice. În curând se conving că trebuie să o exorcizeze, însă rezultatul final nu va fi cel sperat de ei.

FILMUL NU MAI ESTE DISPONIBIL.

Dupa Dealuri, film romanesc online DVDRip

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !