Flight of the Phoenix 2004, filme online HD subtitrat in Romana

Flight of the Phoenix 2004, filme online HD subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Flight of the Phoenix 2004, filme online HD subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul Flight of the Phoenix 2004 (Zborul lui Phoenix), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Flight of the Phoenix 2004 (Zborul lui Phoenix), film online HD subtitrat în Română

Când o staţie petrolieră din Deşertul Gobi, Mongolia, se dovedeşte a fi neprofitabilă, Căpitanul Frank Towns (Dennis Quaid) şi co-pilotul A.J. (Tyrese Gibson) sunt trimişi să pună capăt operaţiunilor şi să transporte muncitorii de acolo înapoi din deşert. Totuşi, pe drum spre Beijing, o furtună de nisip majoră distruge un motor şi îi obligă să aterizeze forţat într-o zonă necartografiată din Deşertul Gobi. Încărcătura de la bord constă în mare parte din piese folosite şi unelte, iar printre echipa de muncitori se mai află un excursionist pe nume Elliot (Giovanni Ribisi).

Când furtuna de nisip se termină, devine clar faptul că se află la 300 de kilometri distanţă de destinaţia lor şi au provizii de apă doar pentru o lună. Jeremy (Kirk Jones) se gândeşte să plece pe jos pentru a căuta ajutoare, dar Rady (Kevork Malikyan) îi explică acestuia faptul că iulie este cea mai caniculară lună din Gobi şi că dacă se va încumeta să plece la drum asta înseamnă sinucidere curată.

În miez de noapte, Davis (Jared Padalecki) se duce să facă treaba mică fără a spune nimănui acest lucru, însă din păcate pentru el se rătăceşte printre dunele de nisip şi o nouă furtună şi îşi pierde viaţa. Grupul se panichează după o tentativă eşuată de căutare a acestuia, iar Kelly (Miranda Otto) se ceartă cu Frank care spune că mersul prin deşert către o destinaţie anume ar însemna moarte sigură şi cea mai bună opţiune este aceea de-a rămâne în locul în care se află pentru a aştepta ajutoare.

Urmăreşte online filmul Flight of the Phoenix 2004 (Zborul lui Phoenix), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Flight of the Phoenix 2004, filme online HD subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !