Goal II: Living the Dream 2007, filme online subtitrat in Romana

Goal II: Living the Dream 2007, filme online subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Goal II: Living the Dream 2007, filme online subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul Goal II: Living the Dream 2007 (Gool II: Trăind Visul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Goal II: Living the Dream 2007 (Gool II: Trăind Visul), film online HD, subtitrat în Română

După strădaniile din primul film, Santiago Muñez a reuşit în sfârşit să îşi trăiască visul, devenind un fotbalist profesionist ce se bucură de succes şi a fost transferat de la Newcastle United la Real Madrid. El are un început foarte bun la madrileni, luându-i locul în mai multe meciuri fostului său coechipier, Gavin Harris. Din păcate, însă, viaţa începe să se complice atunci când fratele vitreg află că are legături cu Santiago şi îi arată o poză cu mama lor care locuieşte acum în Spania.

Când Enrique îi dă această veste, Santiago pleacă la drum şi din acel moment viaţa lui intră pe o pantă descendentă care ameninţă să-l conducă spre abis, astfel că faima şi succesul de care s-a bucurat până acum este aproape de-a se întoarce împotriva sa, devenind un tip arogant şi egoist. Atunci când primeşte ocazia de-a intra în echipa de start a lui Real Madrid, el ratează cu nonşalanţă oportunitatea şi accidentează grav un jucător al Valenciei.

La scurt timp după aceea, el se ceartă cu iubita Roz Harmison care se enervează şi pleacă înapoi în Anglia natală, iar după aceea Santiago îl concediază pe impresarul său, Glen Foy, după ce acesta îi aranjează un contract de publicitate cu un restaurant de sushi motivând că el urăşte această mâncare. Lucrurile merg din rău în mai rău atunci când se şi accidentează şi nu mai poate juca o bună perioadă de timp. Enrique pleacă apoi cu Lamborghiniul lui Santiago în urma unei certe dintre ei doi şi este apoi victima unui accident rutier, rănindu-se grav.

Urmăreşte online filmul Goal II: Living the Dream 2007 (Gool II: Trăind Visul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

Goal II: Living the Dream 2007, filme online subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !