Goal! The Dream Begins 2005, filme online subtitrat in Romana

Goal! The Dream Begins 2005, filme online subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Goal! The Dream Begins 2005, filme online subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul Goal! The Dream Begins 2005 (Gool! Visul Începe), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Goal! The Dream Begins 2005 (Gool! Visul Începe), film online HD, subtitrat în Română

Santiago Muñez (Kuno Becker) este un jucător de fotbal foarte talentat. El este fiul unui grădinar ce locuieşte într-un cartier din Los Angeles, iar Santiago lucrează la un restaurant chinezesc şi îşi ajută tatăl în afacerea de grădinărit. Visul său cel mai mare este acela de-a deveni un mare fotbalist profesionist. Din cauza sărăciei şi a faptului că joacă la un club club format doar din hispanici adunaţi de la o spălătorie de maşini locală, el simte că şansele de-a transforma visul în realitate sunt aproape nule.

În ciuda acestor fapte, Santiago este observat într-o bună zi de către Glen Foy (Stephen Dillane), un fost jucător al echipei britanice de fotbal, Newcastle United, ce acum lucrează ca mecanic, dar încă mai are legături cu fostul său club. Glen aranjează ca Santiago să mergă în cantonament cu Newcastle pentru a da probe. Având nevoie să meargă în Anglia, Santiago începe să strângă bani, numai că tatăl lui îi găseşte economiile ascunse într-un pantof vechi şi le foloseşte pentru a cumpăra un camion, neavând încredere în visul fiului său.

Bunica lui, însă, este mult mai încrezătoare în el aşa că îşi vinde bijuteriile pentru a-i cumpăra lui Santiago bilete pentru Anglia. Glen îl întâmpină cu bucurie pe Santiago şi îl ia la el acasă pe perioada şederii, iar apoi se duce cu el la Newcastle pentru a da probe. Deoarece nu cunoaşte prea multe despre stilul englezesc, el nu impresionează deloc. Glen îl convinge apoi pe managerul echipei că pentru a vedea adevăratul potenţial al băiatului are nevoie să-i ofere o lună de zile de probe şi acesta va demonstra că are valoare pentru Premier League.

Urmăreşte online filmul Goal! The Dream Begins 2005 (Gool! Visul Începe), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

Goal! The Dream Begins 2005, filme online subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !