Imperium: Nerone 2004, filme online HD 720p, subtitrat in Romana

Imperium: Nerone 2004, filme online HD 720p, subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Imperium: Nerone 2004, filme online HD 720p, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmărește online filmul Imperium: Nerone 2004 (Imperiul: Nero), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Imperium: Nerone 2004 (Imperiul: Nero), film online HD subtitrat în Română

Pe când era un tânăr fecior, viitorul Împărat Nero este martor al uciderii tatălui său de către nebunul Împărat Caligula care îi exilează şi mama. În timp ce se află în exil în Insulele Pontine, Agrippina, mama lui Nero, are o viziune care-i spune că fiul ei va putea deveni un împărat, dar pentru ca acesta să-şi îndeplinească destinul ea va trebui mai întâi să moară. Agrippina acceptă această propunere şi este dispusă să moară pentru ca fiul ei să aibă un viitor măreţ.

Înapoi în Roma, Nero este acum crescut de către Împăratul Claudius după moartea lui Caligula, iar Agrippina se întoarce. Ea îi otrăveşte mâncarea lui Claudius şi, drept urmare, Nero devine Împărat. La început, Nero reduce taxele şi pune în practică nişte măsuri excelente, reuşind să invadeze ulterior şi Brittania. Curând, el cunoaşte o frumoasă sclavă pe nume Claudia Acte şi se căsătoreşte cu ea, anulând logodna pe care o avea cu fiica lui Claudius, Claudia Octavia, spunându-i acesteia că se poate mărita cu cineva alături de care să fie cu adevărat fericită.

Cu inima frântă, ea se retrage pe o insulă şi se sinucide. Nero se bucură de viaţă căsătorit fiind cu Claudia Acte, însă curând puterea începe să-l corupă şi pe el şi să îşi piardă minţile, aruncând Roma în flăcări. El orţează de Acte şi îşi obligă cetăţenii să asiste ore întregi de recitale şi în cadrul unui astfel de recital el îşi ucide accidental noua soţie însărcinată, Poppaea Sabina. El ucide câţiva membri ai senatului şi ordonă ca mama lui să fie înjunghiată.

Urmărește online filmul Imperium: Nerone 2004 (Imperiul: Nero), cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 2

Imperium: Nerone 2004, filme online HD 720p, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !