Killshot – Tinte Sigure 2008, filme online subtitrat in Romana

Killshot – Tinte Sigure 2008, filme online subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Killshot – Tinte Sigure 2008, filme online subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmărește online filmul Killshot - Ținte Sigure 2008, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Killshot – Ținte Sigure 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Asasinul mafiei Armand Degas, cunoscut şi ca „Blackbird” (Mickey Rourke), este angajat pentru a asasina un lider mafiot căruia el îi zice „Papa” (Hal Holbrook). După acea, el se întâlneşte cu Richie Nix (Joseph Gordon-Levitt) la un bar unde hotărăsc să se alieze. Între timp, Wayne (Thomas Jane) şi Carmen Colson (Diane Lane) se despart, iar Carmen rămâne în casă. Wayne este concediat de la serviciu şi încearcă să obţină o altă slujbă acolo unde lucrează şi Carmen. În momentul în care Wayne apare la biroul şefului lui Carmen îmbrăcat la costum, el este confundat de Richie şi Blackbird cu ţinta lor.

Atunci când Richie începe să producă distrugeri în birou şi îi cere banii sub ameninţarea armei, Wayne le spune că îi are în maşina de afară. După mai multe incidente care se petrec, Richie şi Blackbird pleacă de acolo, însă cei doi Colson l-au văzut pe Blackbird, un om pe care nimeni nu ar trebui să-l vadă vreodată. Blackbird şi Richie se duc până la Lionel Adam, un bărbat pe care Blackbird l-a văzut cândva în compania lui Wayne, pentru a afla informaţii despre acesta.

În ziua următoare, ei se duc acasă la cei doi Colson cu gândul de-ai ucide. Însă înainte ca ei să poată acţiona în vreun fel, Wayne pleacă de acasă după o ceartă cu Carmen, astfel că Richie se duce după el, iar Blackbird rămâne să-i facă felul femeii. După încă o tentativă eşuată de asasinare asupra celor doi soţi cu probleme, aceştia sunt preluaţi de poliţie şi introduşi într-un program de protecţie a martorilor.

Urmărește online filmul Killshot – Ținte Sigure 2008, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

Killshot – Tinte Sigure 2008, filme online subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !