La La Land (2016), filme online HD 720p, subtitrat in Romana

La La Land (2016), filme online HD 720p, subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din La La Land (2016), filme online HD 720p, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul La La Land 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

La La Land 2016, film online subtitrat în Română

Pe o autostradă aglomerată din Los Angeles, Mia (Emma Stone), o barmaniţă care visează să devină actriţă, este distrasă de pregătirile pentru o audiţie viitoare şi din această cauză produce un incident din care rezultă o ceartă cu un alt şofer, pianistul Sebastian (Ryan Gosling). Audiţia la care merge se dovedeşte a fi un nou eşec. În acelaşi timp, Sebastian are probleme cu plata facturilor şi se ceartă cu sora lui, Laura (Rosemarie DeWitt), iar apoi merge să cânte la unrestaurant.

În acea noapte, cele trei colege de cameră, în încercarea de-a o înveseli, o invită să meargă împreună la o petrecere din Hollywood Hills. Când maşina Miei este ridicată, ea este nevoită să se întoarcă acasă pe jos. Sebastian este îndemnat de proprietarul restaurantului, Bill (J. K. Simmons), să nu cânte jazz. În timp ce cântă erse variaţii de cântece de Crăciun, el pică într-o împrovizaţie pasionantă pe care Mia o aude fără să vrea când trece prin faţa restaurantului.

Mişcată de talentul lui, ea intră în restaurant pentru a-l urmări, însă Sebastian este imediat concediat pentru că nu a ascultat ordinele. Pe când se îndreaptă spre ieşire, Mia încearcă să îi complimenteze talentul muzical, însă el trece frustrat pe lângă ea cu răceală şi nu îi acordă prea mare atenţie. Câteva luni mai târziu, Mia se află la o nouă petrecere şi îl vede din nou pe Sebastian, cântând acum cu o formaţie de coveruri. După spectacol, cei doi merg împreună pentru a-şi găsi maşinile şi se lamentează unul altuia că trebuie să fie iar amândoi, deşi chimia dintre ei e evidentă.

Urmăreşte online filmul La La Land 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

La La Land (2016), filme online HD 720p, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !