Like Crazy – La Nebunie! 2011, filme online subtitrat in Romana

Like Crazy – La Nebunie! 2011, filme online subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Like Crazy – La Nebunie! 2011, filme online subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul Like Crazy - La Nebunie! 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Like Crazy – La Nebunie! 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Anna Gardner (Felicity Jones), o studentă venită în Los Angeles, America, pentru a studia în cadrul programului de schimb de studenţi, se întâlneşte şi se îndrăgosteşte nebuneşte de Jacob Helm (Anton Yelchin), un student american care-i împărtăşeşte sentimentele şi încep o relaţie împreună. După absolvire, Anna se gândeşte că nu are ce rău să se întâmple dacă stă mai mult decât îi permite viza şi hotărăşte să rămână toată vara în America pentru a sta împreună cu Jacob, însă consecinţele încălcării perioadei de valabilitate a vizei sunt foarte grave.

Întorcându-se acasă pentru a participa la o logodnă în familie, Anna vrea să se ducă înapoi în Los Angeles, însă este reţinută şi este expulzată în Anglia de serviciul de imigrări, care-i pune o interdicţie de câţiva ani de-a intra în ţară. Relaţia lor întâmpină mari dificultăţi din cauza distanţei foarte mare care-i desparte şi a fusului orar, astfel că începe să se răcească treptat-treptat. În ciuda eforturilor de-a obţine o nouă viză, Anna rămâne cu interdicţia de-a intra în America.

Între timp, Jacob îşi lasă baltă afacerea pentru câteva săptămâni pentru a o vizita pe Anna în Londra şi acolo află că părinţii acesteia, Bernard (Oliver Muirhead) şi Jackie (Alex Kingston), au angajat un avocat specializat în cazuri de genul în care este implicată Anna pentru a ridica interdicţia. Bernard sugerează că dacă s-ar căsători, lucrurile ar putea să se schimbe radical şi să ajute la ridicarea interdicţiei, însă Jacob nu e foarte încântat de această sugestie şi cei doi încep să-şi pună întrebări cu privire la „rentabilitatea” relaţiei lor în continuare.

Urmăreşte online filmul Like Crazy – La Nebunie! 2011, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

Like Crazy – La Nebunie! 2011, filme online subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !