Mindhorn (2016), filme online HD 720p, subtitrat in Romana

Mindhorn (2016), filme online HD 720p, subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Mindhorn (2016), filme online HD 720p, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul Mindhorn 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Mindhorn 2016, film online HD subtitrat în Română

Actorul Richard Thorncroft este recunoscut în branşa lui şi nu numai pentru interpretarea unui personaj celebru pe nume Mindhorn. Acesta este un detectiv ce are capacitatea de-a vedea adevărul prin intermediul unui ochi cybernetic, iar serialul în care acesta a fost protagonist a avut un succes răsunător în anii ’80. 25 de ani mai târziu, pe Insula Man, acolo unde s-a filmat Mindhorn, poliţia vânează un nebun pe nume Paul Melly, care a evadat şi este căutat pentru comiterea mai multor crime.

Melly susţine că nu va vorbi cu nimeni altcineva în afară de detectivul Mindhorn, fără să realizeze faptul că acesta este un personaj fictiv. Richard este acum un actor a cărui carieră s-a dus pe apa sâmbetei şi singurele roluri pe care le mai primeşte sunt unele în reclame pentru produse ruşinoase. Sperând să-şi relanseze cariera, el se întoarce pe Insula Man pentru a ajuta la acest caz, dar îi supără pe localnici cu aroganţa sa nejustificată.

Ulterior, Richard încearcă să refacă legătura cu colega lui de platou Patricia, dar descoperă că aceasta locuieşte acum cu fostul lui cascador Clive. Alţi colegi de platou de-ai lui, printre care Pete Eastman, joacă în continuare în serii de succes. Dezamăgit, Richard este arestat de poliţie după o noapte de beţie şi comportament antisocial, iar agentul său îl părăseşte. Aşteptându-şi feribotul pentru a pleca, Richard deschide pachet de la un fan în care se află o casetă video şi care dezvăluie o faptă teribilă comisă de cineva important.

Urmăreşte online filmul Mindhorn 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Mindhorn (2016), filme online HD 720p, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !