My Name Is Emily 2015, filme online HD subtitrat in Romana

My Name Is Emily 2015, filme online HD subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din My Name Is Emily 2015, filme online HD subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul My Name Is Emily 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

My Name Is Emily 2015, film online HD subtitrat în Română

În Dublin, Iralanda, adolescenta în vârstă de 14 ani, Emily Egan (Evanna Lynch), a fost plasată în grija unor asistenţi sociali după ce tatăl ei, Robert (Michael Smiley), un profesor universitar şi scriitor de mare succes, este internat într-o instituţie de psihiatrie. Doi ani mai târziu, după ce a fost trimisă dintr-o casă în alta, inclusiv în cea a unchiului ei unde unul dintre verişori a încercat s-o abuzeze sexual, Emily ajunge să locuiască împreună cu June (Ally Ni Chiarain) şi Steve (Loui Vangelder), care sunt mai decenţi decât cei dinainte lor, însă pe care-i consideră cam sufocanţi.

Emily simte că June o presează să fie fericită atunci când se regăseşte în imposibilitatea de-a simţi acest sentiment din cauza unei depresii clinice. În prezent, ea deseori reflectă la fericirea pe care a simţit-o în copilărie alături de tatăl ei, modul în care se simţea când primea educaţie acasă din partea lui şi cum s-a schimbat dramatic după ce mama ei a murit într-un accident de maşină petrecut chiar de ziua ei.

Pe mama ei o chema tot Emily şi moartea sa l-a adus pe Robert în pragul nebuniei; a devenit obsedat de scris, refuza să mănânce sau să doarmă şi era foarte preocupat de conceptul că oamenii şi universul înconjurător au aceleaşi molecule. Emily este înscrisă într-o şcoală nouă şi atrage imediat atenţia unui tânăr atipic, pe jumătate irlandez şi pe jumătate englez, pe numele său Arden (George Webster). El se îndrăgosteşte imediat de ea chiar dacă Emily la început îi respinge orice tentativă de-a se apropia de ea în acest mod.

Urmăreşte online filmul My Name Is Emily 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

My Name Is Emily 2015, filme online HD subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !