Okja – Prietenul Gigant (2017), filme online subtitrat in Romana

Okja – Prietenul Gigant (2017), filme online subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Okja – Prietenul Gigant (2017), filme online subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul Okja - Prietenul Gigant 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Okja – Prietenul Gigant 2017, film online HD subtitrat în Română

În 2007, Lucy Mirando (Tilda Swinton) îşi succede controversatul bunic în funcţia de CEO al Corporaţiei Mirando. Ea anunţă că au reuşit să creeze un super-porc special. 26 de astfel de porci vor fi trimişi în erse locaţii de pe planetă,iar zece ani mai târziu unul dintre ei va fi ales câştigător. După cei zece ani, o fetiţă pe nume Mija trăiește fericită într-o zonă rurală din Korea de Sud alături de bunicul ei şi de super porcul pe care l-a numit Okja.

Ei sunt vizitaţi apoi de către un reprezentant al companiei şi zoolog, Dr. Johnny Wilcox (Jake Gyllenhaal), care îi informează că Okja a fost ales câştigător şi or să-l ia în New York. Devastată, Mija fuge la Seoul pentru a-l găsi pe Okja unde vede că animalul devenit cel mai bun prieten al ei este îmbarcat într-un camion. Mija reuşeşte cumva să oprească transportul şi să-l elibereze pe Okja, fugind împreună şi producând haos în calea lor.

În cele din urmă, Mija şi Okja sunt salvate de o organizaţie a drepturilor animalelor şi, realizând că Okja este o parte a familiei fetei, îi spun acesteia că plănuiesc să implanteze un dispozitiv de localizare şi înregistrare în urechea animalului pentru a fi din nou capturat de Mirando şi să arate cât de brutal se comportă aceştia cu animalele. Mija le spune că vrea ca animalul ei să fie eliberat şi să-l poată lua înapoi în munţi, însă translatorul lor, K, minte în mod intenţionat cum că Mija şi-ar fi dat acordul pentru planul lor, iar aceştia abandonează animalul pentru a fi recapturat.

Urmăreşte online filmul Okja – Prietenul Gigant 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

Okja – Prietenul Gigant (2017), filme online subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !