Son of the Mask (2005), filme online HD, subtitrat in Romana

Son of the Mask (2005), filme online HD, subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Son of the Mask (2005), filme online HD, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmărește online filmul Son of the Mask 2005 (Urmașul Măștii), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Son of the Mask 2005 (Urmașul Măștii), film online HD, subtitrat în Română

După un deceniu de la primul film, Dr. Arthur Neuman (Ben Stein) ţine un tur al Muzeului de Mitologie Nordică şi când ajunge la masca lui Loki un bărbat în negru devine agitat. Dr. Neuman menţionează că Loki a creat masca şi a adus-o pe Pământ, iar cel care o va purta ar deţine puterile lui. Când Dr. Neuman menţionează că Odin l-a pedepsit pe Loki cu întemniţarea, străinul se înfurie foarte tare şi se transformă, prezentându-se drept Loki însuşi (Alan Cumming).

Turiştii se panichează şi fug, dar Dr. Neuman rămâne pentru a discuta cu zeul furios. Loki ia masca, dar realizează că aceasta este una falsă şi apoi pleacă. Între timp, adevărata mască, ce a fost aruncată în râu de către Stanley Ipkiss şi Tina Carlyle la sfârşitul filmului precedent, ajunge într-un oraş numit Fringe din apropierea oraşului Edge şi este găsită de un câine pe nume Otis – acesta aparţinând unui caricaturist pe nume Tim Avery (Jamie Kennedy).

Între timp, Odin (Bob Hoskins) îi ordonă lui Loki să găsească masca şi să îşi repare propriile greşeli. Mai târziu în acea seară, Tim îşi pune masca pe faţă pentru o petrecere de Halloween şi se transformă într-un personaj similar cu cel de acum zece ani. Când petrecerea companiei se dovedeşte a fi una foarte plictisitoare, Tim îşi pune masca şi transformă petrecerea într-una de mare succes, iar şefului lui Tim îi vine ideea pentru o nouă animaţie şi el primeşte o promovare în ziua următoare.

Urmărește online filmul Son of the Mask 2005 (Urmașul Măștii), cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Son of the Mask (2005), filme online HD, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !