Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen, filme online subtitrat in Romana

Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen, filme online subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen, filme online subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul Soul Kitchen - Taverna Soul Kitchen 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen 2009, film online HD, subtitrat în Română

Zinos, un german de origine greacă, deţine Soul Kitchen, un restaurant modest din Hamburg la care vin oamenii din clasa muncitoare pentru a-şi lua mâncare. Afacerea merge destul de rău din punct de vedere financiar şi inspectorii de la fiscul german îi cer lui Zinos să îşi achite datoriile. Din când în când, o trupă de muzică punk rock mai foloseşte restaurantul pentru a exersa, însă niciodată nu plăteşte ceva în schimbul serviciului. La o întrunire de familie, Zinos se contrazice cu iubita sa, Nadine, jurnalistă de meserie, care se pregăteşte să plece în Shanghai cu jobul.

În timpul acelei cine, bucătarul, Shayn, se ceartă cu un client şi patronul restaurantului îl concediază pe acesta imediat. După aceea, Zinos întâlneşte un vechi coleg de şcoală, Thomas Neumann, care i-o prezintă pe logodnica sa, Tanja. În ciuda certurilor cauzate de plecarea lui Nadine în Shanghai, Zinos şi Nadine păstrează legătura prin Skype. Fratele lui Zinos aflat în puşcărie, Illias, un parior şi un escroc, îi este permis să mai iasă din când în când şi să efectueze muncă în folosul comunităţii.

Zinos acceptă să-l angajeze pe Illias la restaurantul său, însă asta o nemulţumeşte pe barmaniţa Lucia, deoarece Illias nu a avut niciodată un loc de muncă stabil. El îi cere lui Zinos să nu spună nimănui despre problemele sale infracţionale. Mai târziu, Zinos se răneşte la spate în timp ce încearcă să mute o maşină de spălat vase, iar pentru că nu are asigurare medicală, el nu-şi poate permite tratamentul. În plină recuperare, Zinos o cunoaşte pe Anna, o fizioterapeută.

Urmăreşte online filmul Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Soul Kitchen – Taverna Soul Kitchen, filme online subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !