The Boxer – Boxerul 1997, filme online HD, subtitrat in Romana

The Boxer – Boxerul 1997, filme online HD, subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din The Boxer – Boxerul 1997, filme online HD, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul The Boxer - Boxerul 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Boxer – Boxerul 1997, film online HD subtitrat în Română

Fostul pugilist irlandez şi membru al IRA, Danny Flynn (Daniel Day-Lewis), se întoarce acasă în Belfast după ce a petrecut 14 din cei 32 de ani ai săi în puşcărie. Conştient de prezenţa unui ciclu nesfârşit de violenţă în Irlanda de Nord, el încearcă totuşi să se aşeze la casa lui şi să ducă o viaţă liniştită. După ce se întâlneşte cu bătrânul său antrenor consumator de alcool, Ike (Ken Stott), Danny porneşte un club de box pentru copii.

În timp ce repară o clădire veche pentru a îşi desfăşura acolo activitatea, ei dă peste nişte pachete de Semtex ascunse sub podea. El aruncă pachetele respective în râu. Acţiunile lui Danny îl enervează foarte tare pe Harry (Gerard McSorley), un locotenent amar şi nemilos din IRA. Harry intră în conflict cu Danny şi ucide bunul ofiţer de poliţie care donează echipamente de box pentru clubul lui Danny. Această crimă cauzează o revoltă la unul dintre meciurile de box ale lui Danny.

În timpul revoltei, clubul este ars din temelii de către Liam, fiul cel mic al lui Maggie, care este de părere că Danny şi mama lui o să fugă şi o să se căsătorească pe ascuns. Danny s-a reapropiat vechea lui dragoste, Maggie (Emily Watson), care acum este căsătorită cu un bărbat întemniţat şi el de către IRA şi codul onoarei îi cere acesteia să-i rămână fidelă soţului. Harry vede relaţia lui Danny şi Maggie ca pe o cale de-a submina autoritatea tatălui acesteia, Joe Hamill (Brian Cox), comandantul local al IRA care militează pentru pace.

Urmăreşte online filmul The Boxer – Boxerul 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

The Boxer – Boxerul 1997, filme online HD, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !