The Contractor – Agentul 2007, filme online subtitrat in Romana

The Contractor – Agentul 2007, filme online subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din The Contractor – Agentul 2007, filme online subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul The Contractor - Agentul 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Contractor – Agentul 2007, filme online subtitrat în Română

Fostul agent CIA care s-a ocupat o viaţă întreagă de operaţiuni secrete, James Jackson Dial (Wesley Snipes), duce o viaţă retrasă într-o fermă din Montana. Lui i se oferă şansa de a-şi repara imaginea şifonată din partea fostului său angajator, Jeremy Collins (Ralph Brown). În urmă cu câţiva ani, Dial a fost cât pe ce să prindă un terorist faimos, conducător al unei reţele teroriste pe nume Ali Mahmoud Jahar (Nikolay Sotirov), însă din cauza unei neglijenţe a lui Dial teroristul a reuşit să scape, ceea ce i-a transformat misiunea într-un eşec.

Acum Collins vrea ca Dial să-şi îndeplinească misiunea din urmă cu câţiva ani şi să-l ucidă pe Jahar, care a fost capturat şi se află în momentul de faţă în custodia poliţiei din Londra, Anglia. Oferindu-i-se o ascunzătoare, un paşaport şi un asistent, Terry Winchell (Richard Harrington), Dial porneşte spre Londra pentru a completa misiunea sa neterminată pănă acum.

Deghizat drept preot, Dial ajunge în clopotniţa unei biserici de vis-a-vis a clădirii în care urmează a fi adus Jahar. Când acesta este adus cu duba poliţiei, lui Jahar i se acoperă capul cu o jachetă, astfel că Dial nu are o ţintă sigură în care să tragă. Nedorind să dea iarăşi greş, Dial aşteaptă o oportunitate mai bună. În cele din urmă, din punctul său de observare, Dial reuşeşte să-l vadă pe Jahar lângă o fereastră şi de această dată îşi îndeplineşte cu succes misiunea, dar din cauza unor complicaţii şoferul care trebuia să-l ia de acolo întârzie, iar poliţia îi vede când pleacă şi se ia după ei.

Urmăreşte online filmul The Contractor – Agentul 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

The Contractor – Agentul 2007, filme online subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !