The Exception – Exceptia 2016, filme online subtitrat in Romana

The Exception – Exceptia 2016, filme online subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din The Exception – Exceptia 2016, filme online subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul The Exception - Excepţia 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Exception – Excepţia 2016, film online HD subtitrat în Română

În timpul primului război mondial, Stefan Brandt (Jai Courtney) este trimis pentru a fi garda de corp personală a Împăratului German aflat în exil, Wilhelm II (Christopher Plummer). Kaiserul locuieşte într-un castel din Olanda şi după invazie, autorităţile Germane sunt îngrijorate de faptul că spionii olandezi ar putea să îl urmărească pe acesta. Pe măsură ce Brandt începe să se infiltreze în viaţa Kaiserului pentru a afla indicii, el se regăseşte atras într-o relaţie pasionantă cu Mieke (Lily James), una dintre menajerele Kaiserului.

El descoepră curând faptul că Mieke este evreică şi a ascuns acest lucru pentru a se feri de holocaust. Un ofiţer SS local îl informează pe Brandt că există un agent britanic care oferă informaţii dintr-un sat din vecinătate ce urmează a fi investigat. Mieke este la rândul ei o informatoare ce raportează unui pastor din oraş despre ce se petrece în casa Kaiserului. Când Heinrich Himmler (Eddie Marsan), liderul SS, hotărăşte să vină într-o vizită neanunţată cu un pluton numeros de soldaţii SS, Brandt este forţat să aleagă între a-şi urma inima sau a urma linia partidului Nazist.

Soţia lui Wilhelm descoperă faptul că Mieke şi Brandt au o aventură şi îi spune lui Wilhelm acest lucru, aşteptându-se ca acesta să o concedieze pe Mieke şi să-l mustre pe Brandt. Cu toate acestea, Wilhelm susţine dragostea pe care aceştia o împărtăşesc şi în câteva rânduri el chiar i-a povestit lui Mieke despre o femeie pe care a iubit-o foarte mult înainte de-a se căsători. Când momentul percheziţiei casei soseşte înainte de venirea lui Himmler, Brandt caută personal în camera lui Mieke.

Urmăreşte online filmul The Exception – Excepţia 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

The Exception – Exceptia 2016, filme online subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !