The Parent Trap 1998, filme online HD 720p, subtitrat in Romana

The Parent Trap 1998, filme online HD 720p, subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din The Parent Trap 1998, filme online HD 720p, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmărește online filmul The Parent Trap 1998 (Capcană pentru părinţi), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The Parent Trap 1998 (Capcană pentru părinţi), film online HD subtitrat în Română

În anul 1986, americanul Nick Parker (Dennis Quaid) o întâlneşte pe britanica Elizabeth James (Natasha Richardson) şi se însoară cu ea în timpul unei croaziere pe ocean la bordul RMS Queen Elizabeth II. După naşterea fetelor gemene ale lor, Annie şi Hallie (Lindsay Lohan), Nick şi Elizabeth ajung la orţ. Cei doi se pun de acord ca fiecare dintre ei să păstreze în custodie câte una dintre fete, fără a le informa pe cele două că au vreo soră, astfel că nu vor mai ţine legătura deloc.

Nick o creşte pe Hallie în Napa Valley şi devine un viticultor de mare succes, adunând o avere destul de importantă, în vreme ce Elizabeth o creşte pe Annie în Londra şi devine faimoasă în lumea organizatorilor de nunţi. Fără să realizeze acest lucru, atât Nick cât şi Elizabeth le înscriu pe cele două fete la aceeaşi tabără de vară şi acestea sunt uluite atunci când se întâlnesc pentru prima oară şi văd că arată la fel.

O ostlitate comică se dezvoltă între cele două surori care culminează cu o farsă sfârşită rău şi cu ele trimise în detenţie. Petrecând timp împreună în Cabina de Izolare, Hallie şi Annie descoperă că sunt născute în aceeaşi zi şi fiecare dintre ele au câte o jumătate de poză cu părinţii lor de la nuntă. Realizând cu încântare că sunt gemene, fetele pun la cale un plan de a-şi reîntâlni părinţii fără să le spună şi a-i face să se reunească. Fetele se instruiesc una pe alta pentru a se comporta ca cealaltă şi fac schimb de locuri la sfârşitul taberei de vară.

Urmărește online filmul The Parent Trap 1998 (Capcană pentru părinţi), cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

The Parent Trap 1998, filme online HD 720p, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !