The Prince – Printul 2014, filme online HD, subtitrat in Romana

The Prince – Printul 2014, filme online HD, subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din The Prince – Printul 2014, filme online HD, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul The Prince - Prinţul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Prince – Prinţul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Un mecanic pe nume Paul discută cu fiica lui, Beth, pe internet. Deşi ea pare să fie stresată şi distrasă, aceasta susţine că nu are nimic. Cei doi fac planuri pentru vizita pe care urmează s-o facă aceasta când va termina cu examenele şi se va întoarce acasă. Mai târziu, Paul primeşte o scrisoare de la facultate prin care este informat că Beth nu a mai participat la cursuri, iar atunci când este sunată răspunde un străin.

Paul nu contactează poliţia ci se duce personal să vadă ce se petrece cu fiica lui. La apartamentul lui Beth, el găseşte o poză cu ea şi o altă fată despre care presupune că ar fi prietena ei. El o găseşte pe fata respectivă la un bar şi aceasta se prezintă drept Angela. Ea îi spune ezitant lui Paul că Beth a renunţat la facultate şi s-a înhaitat cu nişte traficanţi de droguri. Paul se oferă s-o plătească pe Angela pentru a-l duce în New Orleans, ultima locaţie cunoscută a lui Beth, şi să-l identifice pe furnizorul acesteia, Eddie.

Când Angela îi arată unul dintre prietenii lui Eddie, Paul îi cere acestuia informaţii cu privire la locaţia lui, însă bărbatul refuză să coopereze şi îl atacă pe Paul. El îl bate cu bestialitate pe bărbat şi pe cei doi prieteni ai acestuia. Cu toate că este îngrozită de acest „spectacol” de violenţă, Angela îl ajută în continuare pe Paul să dea de urma lui Eddie şi stabileşte în cele din urmă la telefon o întâlnire între cei doi. Eddie susţine că nu ştie nimic despre Beth şi îi ignoră ameninţările lui Paul.

Urmăreşte online filmul The Prince – Prinţul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

The Prince – Printul 2014, filme online HD, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !