The Saint – Sfantul (2017), filme online HD, subtitrat in Romana

The Saint – Sfantul (2017), filme online HD, subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din The Saint – Sfantul (2017), filme online HD, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul The Saint - Sfântul 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Saint – Sfântul 2017, film online HD, subtitrat în Română

Teroriştii se întâlnesc cu ofiţeri militari ruşi la Moscova pentru a tranzacţiona aur în schimbul bombelor. Simon Templar, deghizat drept ofiţer rus, le „condimentează” băuturile pentru a-i lăsa inconştienţi şi fură o mare parte din aur şi apoi fuge de la faţa locului unde se afla şi un agent FBI ce monitoriza tranzacţia, lăsând în urma lui o carte de vizită pe care se află porecla sa, „Sfântul”. Preşedintele Nigeriei, Ezekiel Ibaka, reuşeşte să facă rost de ajutoare pentru poporul său în valoare de 2.5 miliarde de dolari, însă fondurile sunt furate din cont de un bărbat misterios.

Ajuns la Bucureşti, Templar duce aurul furat de la Moscova unui prieten de-al său şi îi spune acestuia cum să îl distribuie prin intermediul erselor organizaţii de ajutorare. Între timp, la vila sa din un bărbat pe nume Arnie Valecross, care are cunoştinţe despre furtul din banii lui Ezekiel, solicită protecţie din partea FBI, dar până să o primească, fiica lui, Zoey, este răpită de bărbatul misterios.

Sfântul, pe când se află în Paris, află despre acest furt şi hotărăşte să se implice personal în problemă. Agentul special John Henry Fernack, un bărbat care l-a urmărit pe Sfânt vreme de mulţi ani, ajunge la Valecross înaintea lui şi încearcă să-i adreseze nişte întrebări, dar acesta refuză să răspundă. Valecross se foloseşte de această oportunitate pentru a-i cere ajutor lui Templar. Simon, Patricia şi Doyle Cosentino se îndreaptă către un apartament din LA unde se gândesc la următorul pas necesar rezolvării misterului.

Urmăreşte online filmul The Saint – Sfântul 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

The Saint – Sfantul (2017), filme online HD, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !