The Sense of an Ending 2017, filme online subtitrat in Romana

The Sense of an Ending 2017, filme online subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din The Sense of an Ending 2017, filme online subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul The Sense of an Ending 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Sense of an Ending 2017, film online HD subtitrat în Română

Un bătrân orţat pe nume Anthony ‘Tony’ Webster (Jim Broadbent) are un magazin în Londra şi duce o viaţă nu tocmai fericită. Într-o zi, fosta lui soţie, Margaret (Harriet Walter), îi cere să o însoţească pe fiica lor însărcinată, Susie (Michelle Dockery), la cursurile prenatale. După ce o lasă pe aceasta acasă, el citeşte o scrisoare pe care a primit-o mai devreme în acea zi. Scrisoarea vine de la adresa unei doamne decedate pe nume Sarah Ford, mama uneia dintre fostele sale iubite pe care a cunoscut-o în anii ’60.

El primeşte 500 de lire şi două documente. Tony este confuz deoarece nu înţelege motivul pentru care mama unei foste iubite pe care a cunoscut-o doar o dată în urmă cu mai multe decenii i-ar lăsa ceva în testament. În timp ce ia masa cu Margaret, el mărturiseşte pentru prima oară despre relaţia avută cu Veronica şi întâlnirea singulară pe care a avut-o cu mama acesteia, Sarah.

Văzând că Tony vorbeşte la superlativ despre amândouă, Margaret îl întreabă în glumă cu care dintre ele s-a culcat. El răspunde cu o mină serioasă că nu s-a culcat cu niciuna dintre ele. Apoi, el povesteşte despre momentele sale de la universitate. El şi doi buni prieteni de-ai săi, acceptă în grupul lor un nou membru pe nume Adrian Finn (Joe Alwyn), un băiat foarte inteligent căruia îi face plăcere să se contrazică cu profesorii lui şi se consideră un intelectual. După absolvire, băieţii o apucă fiecare pe drumurile lor, iar apoi Tony o cunoaşte şi începe o relaţie cu Veronica Ford.

Urmăreşte online filmul The Sense of an Ending 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

The Sense of an Ending 2017, filme online subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !