These Final Hours 2013, filme online HD, subtitrat in Romana

These Final Hours 2013, filme online HD, subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din These Final Hours 2013, filme online HD, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul These Final Hours 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

These Final Hours 2013, film online HD subtitrat în Română

Evenimentele filmului se petrec în oraşul australian Perth, cu zece minute după ce un asteriod a intrat în coliziune cu Pământul în Nordul Antlanticului, lăsând un răgaz de aproximativ 12 ore până ce furtuna de foc globală produsă de asteriod va ajunge şi în Vestul Australiei. James şi amanta lui, Zoe, îşi petrec ultimele momente împreună şi Zoe îl anunţă că este însărcinată. Nedorind să accepte moartea inevitabilă, James nu ia în seamă vestea amantei sale şi pleacă la „petrecerea care va închide toate petrecerile”.

După ce i se fură maşina, James dă peste doi inizi care au răpit o fată şi vor s-o violeze, însă el îi omoară şi o salvează. Fata, pe numele ei Rose, explică faptul că a fost despărţită de tatăl ei în timp ce se îndreptau spre mătuşa sa ce se află într-un alt oraş. Nedorind să-şi irosească benzina pentru ea, James plănuieşte să o lase pe fată cu sora lui şi copiii acesteia. Însă când ajunge la sora lui, el descoperă că aceasta împreună cu soţul ei sunt morţi în duş.

Mai mult decât atât, el găseşte în curte trei cruci plasate în aşa fel încât deduce că acolo ar fi îngropate cadavrele celor trei nepoţi ai lui care ar fi fost ucişi de proprii părinţi înainte de-a se fi sinucis la rândul lor. Cu toate acestea, James se duce până la urmă la petrecere având-o pe Rose după el. James se întâlneşte acolo cu gazda petrecerii, Freddy, a cărui soră, Vicki, este iubita lui. Totuşi, conştient că oricum va muri, James hotărăşte ca înainte de-a veni valul de foc peste ei s-o ajute pe Rose să îşi revadă pentru ultima oară părinţii.

Urmăreşte online filmul These Final Hours 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

These Final Hours 2013, filme online HD, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !