Toy Story – Povestea jucariilor, filme online dublat in Romana

Toy Story – Povestea jucariilor, filme online dublat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Toy Story – Povestea jucariilor, filme online dublat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul Toy Story - Povestea jucăriilor 1995, cu dublaj în Română şi calitate HD.

Toy Story – Povestea jucăriilor 1995, film online HD dublat în Română

Într-o lume în care jucăriile sunt fiinţe vii care pretind că sunt lipsite de viaţă atunci când se află oameni în preajma lor, un grup de jucării deţinute de puştiul în vârstă de şase ani Andy Davis sunt luate prin surprindere atunci când petrecerea de ziua lui Andy este amânată cu o săptămână deoarece el şi mama lui singură, împreună cu sora lui cea mică, urmează a se muta în altă casă. Liderul jucăriilor şi jucăria preferată a lui Andy, un cowboy numit Woody, organizează celelalte jucării într-o misiune de cercetare.

Woody îi are în subordinea sa pe păstoriţa Bo Peep, Mr. Potato Head, Dinozaurul Rex, porcuşorul puşculiţă Hamm şi pe câinele Slinky. Soldaţii conduşi de către Sergent, îi spionează pe aceştia şi comunică prin intermediul unor monitoare pentru bebeluşi. Jucăriile sunt uşurate atunci când află că niciunul dintre ei nu vor fi până la urmă înlocuiţi, însă apoi Andy primeşte un cadou surpriză, un astronaut electronic pe nume Buzz Lightyear care se crede un astronaut real.

Buzz le impresionează pe celelalte jucării prin specificaţiile sale deosebite, iar Andy începe să îl favorizeze în detrimentul celorlalte jucării, făcându-l pe Woody un pic gelos, simţindu-se lăsat pe dinafară. Temându-se că Andy o să-l aleagă pe Buzz drept jucărie prefertă în locul său, Woody încearcă să-l ascundă în spatele unui birou, dar ajunge să-l arunce fără să vrea pe geam şi celelalte jucării îl acuză pe acesta că a vrut să-l omoare pe Buzz din gelozie.

Urmăreşte online filmul Toy Story – Povestea jucăriilor 1995, cu dublaj în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Toy Story – Povestea jucariilor, filme online dublat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !