Unforgettable 2017, filme online HD 720p, subtitrat in Romana

Unforgettable 2017, filme online HD 720p, subtitrat in Romana urmareste online gratis cu subtitrare hd fara reclame ultimul episod din Unforgettable 2017, filme online HD 720p, subtitrat in Romana serial online cu subtitrare gratis FARA RECLAMEUrmăreşte online filmul Unforgettable - Obsesia trecutului 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Unforgettable – Obsesia trecutului 2017, film online HD subtitrat în Română

Julia Banks (Rosario Dawson) este interogată de poliţie cu privire la uciderea fostului ei iubit psihopat, Michael. Julia susţine că ea nu are nimic de-a face cu această crimă şi că tot ce i se întâmplă este o înscenare. Cu şase luni mai devreme, Julia renunţă la locul ei de muncă de editor la un site popular de ficţiune pentru a lucra de la casa pe care o va împărţi cu logodnicul ei, David Conover, încercând să se adapteze la noua viaţă de soţie şi mamă vitregă.

Ea crede că şi-a găsit în sfârşit bărbatul visurilor, cel care va fi capabil să o ajute să treacă peste trecutul tulburat. Julia merge apoi la vila lui David unde se întâlneşte cu fosta soţie a acestuia, Tessa (Katherine Heigl). După ce îşi ia la revedere de la fiica ei, Lilly, Tessa pleacă, dar nu înainte de a-i arunca o privire ameninţătoare Juliei. În seara următoare, Tessa vine la ei acasă pentru a lăsa ceva, iar Lilly insistă ca aceasta să rămână la cină.

Ulterior, Julia primeşte o înştiinţare cum că ordinul de restricţie împotriva fostului ei iubit tocmai ce a expirat, iar acest lucru o stresează la maximum. Câteva zile mai târziu, mama agasantă a Tessei vine în vizită, fiind foarte nervoasă pe ea pentru că i-a distrus căsnicia fiicei sale cu David. Ea trece apoi la fapte reprobabile pentru a-i face rău Juliei şi află despre fostul ei iubit pe care încearcă să-l readucă în viaţa ei şi a-i crea probleme.

Urmăreşte online filmul Unforgettable – Obsesia trecutului 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Unforgettable 2017, filme online HD 720p, subtitrat in Romana

In cazul in care lipseste sursa video va rugam sa raportati lasand un mesaj. Va multumim !